Benodigdheden:
1 zak scampi’s van 500
gram
250 gram champignons
150 ml becel voor de
koffie
1 doosje Boursin look
en fijne kruiden light
100 ml sherry
1 grote sjalot
150 gram bakboter.
Werkwijze:
Verwarm de helft van
de bakboter in de microplus kom gedurende 1 minuut op 750 Watt. Doe er de
scampi’s bij samen met de fijngehakte sjalot en bak gedurende 2 minuten op 650
Watt. Blus met de sherry.
Verhit de rest van de
boter in het microplus schenkkannetje, doe er de in schijfjes gesneden
champignons bij en kruid met peper (en eventueel met zout). Zet 4 minuten op
750 Watt, voeg de koffiemelk van becel toe, de Boursin light en meng goed met
met de menger.
Voeg alles bij de
scampi’s en roer eens goed om met de menglepel.
Opnieuw in de microgolf
plaatsen gedurende 6 minuten op 650 Watt.
Garneer met
fijngehakte peterselie.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Graag uw mening over mijn blog...