zondag 8 juli 2012

RECEPT : Scampi's met Boursin Light in de MICROPLUS



Benodigdheden:
1 zak scampi’s van 500 gram
250 gram champignons
150 ml becel voor de koffie
1 doosje Boursin look en fijne kruiden light
100 ml sherry
1 grote sjalot
150 gram bakboter.






Werkwijze:
Verwarm de helft van de bakboter in de microplus kom gedurende 1 minuut op 750 Watt. Doe er de scampi’s bij samen met de fijngehakte sjalot en bak gedurende 2 minuten op 650 Watt. Blus met de sherry.

Verhit de rest van de boter in het microplus schenkkannetje, doe er de in schijfjes gesneden champignons bij en kruid met peper (en eventueel met zout). Zet 4 minuten op 750 Watt, voeg de koffiemelk van becel toe, de Boursin light en meng goed met met de menger.
Voeg alles bij de scampi’s en roer eens goed om met de menglepel.
Opnieuw in de microgolf plaatsen gedurende 6 minuten op 650 Watt.
Garneer met fijngehakte peterselie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Graag uw mening over mijn blog...