Ingrediënten:
(voor 4 personen) :
- 300
g bladerdeeg
- 6-8 kerstomaatjes
- 200g Mozzarella
- 6-8 sneetjes prosciutto (Parma ham)
- 2 eierdooiers
- Een beetje bloem
- verse basilicum
- zout en peper uit de molen
- 6-8 kerstomaatjes
- 200g Mozzarella
- 6-8 sneetjes prosciutto (Parma ham)
- 2 eierdooiers
- Een beetje bloem
- verse basilicum
- zout en peper uit de molen
Bereiding
:
Rol het
bladerdeeg op het Deegblad snij daarna 6-8 cirkels met behulp van de Crousti
Party
Klop de
twee eierdooiers met de Klopper. Laat even rusten.
Verwarm de oven voor op 220 ° C.
Verwarm de oven voor op 220 ° C.
Schik de
ingrediënten op het deeg in de Crousti Party: een sneetje ham, een dun schijfje
mozzarella, een kerstomaat (fijngehakt), een vers blaadje basilicum en bestrooi
met zout en peper. Sluit de Crousti Party.
Bestrijk
elke Mini calzone met de losgeklopte eierdooier en gebruik hiervoor het
Patisserieborsteltje.
Plaats de calzone op het MultiFlex Deegblad. Bak 10 tot 15 minuten, tot het deeg goudbruin en knapperig wordt.
Plaats de calzone op het MultiFlex Deegblad. Bak 10 tot 15 minuten, tot het deeg goudbruin en knapperig wordt.
Haal de
Mini-Calzone uit de oven en laat afkoelen 3-5 minuten voor het opdienen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Graag uw mening over mijn blog...