donderdag 31 januari 2013

RECEPT : Mini Calzone



 

Ingrediënten: (voor 4 personen) :
- 300 g bladerdeeg
- 6-8 kerstomaatjes
- 200g Mozzarella
- 6-8 sneetjes prosciutto (Parma ham)
- 2 eierdooiers
- Een beetje bloem
- verse basilicum
- zout en peper uit de molen

Bereiding :
Rol het bladerdeeg op het Deegblad snij daarna 6-8 cirkels met behulp van de Crousti Party
Klop de twee eierdooiers met de Klopper. Laat even rusten.
Verwarm de oven voor op 220 ° C.
Schik de ingrediënten op het deeg in de Crousti Party: een sneetje ham, een dun schijfje mozzarella, een kerstomaat (fijngehakt), een vers blaadje basilicum en bestrooi met zout en peper. Sluit de Crousti Party.
Bestrijk elke Mini calzone met de losgeklopte eierdooier en gebruik hiervoor het Patisserieborsteltje.
Plaats de calzone op het MultiFlex Deegblad. Bak 10 tot 15 minuten, tot het deeg goudbruin en knapperig wordt.
Haal de Mini-Calzone uit de oven en laat afkoelen 3-5 minuten voor het opdienen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Graag uw mening over mijn blog...