Ingrediënten
-
200 g verse sojascheuten
- 2 wortelen
- 3 schijfjes komkommer
- 20 g basilicum
- 30 ml olijfolie
- dressing
- 100 g kip of vis in stukjes gesneden
- 2 wortelen
- 3 schijfjes komkommer
- 20 g basilicum
- 30 ml olijfolie
- dressing
- 100 g kip of vis in stukjes gesneden
Bereiding
Stoom 200
g sojascheuten in de MicroGourmet gedurende 15 minuten met 400 ml water in het
reservoir. Verwijder het deksel en het water en laat afkoelen. Schil 2 wortelen
en rasp ze met behulp van de Kaasmolen Plus.
Snij de
komkommer in 3 lange schijfjes. Meng de wortelen met de sojascheuten, de
fijngesnipperde basilicum en de dressing. Voeg 100 g koude blokjes kip of vis
toe en meng opnieuw.
Smeer
iedere basis lichtjes in met olie en doe er vervolgens een schijfje komkommer
in.
Vul iedere basis met de mengeling.
Druk aan, stapel de Decotoren, sluit de bovenzijde af met het soepel deksel en laat afkoelen in de koelkast tot het serveren.
Vul iedere basis met de mengeling.
Druk aan, stapel de Decotoren, sluit de bovenzijde af met het soepel deksel en laat afkoelen in de koelkast tot het serveren.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Graag uw mening over mijn blog...