dinsdag 4 september 2012

NIEUW IN DE VERKOOP


 MICROFIBER SCHOONMAAKDOEKEN


Een geheel nieuwe collectie voor Tupperware!
Microfiberdoeken zijn zacht en tegelijkertijd zeer sterk. Dit komt doordat er op een klein oppervlak vele draden met elkaar verbonden zijn waardoor de dichtheid van de stof hoog is. Hierdoor gaat een microfiberdoek wel 500 schoonmaakbeurten mee en is het daardoor een zeer effectief en goedkoop product.
Microfiberdoeken absorberen vuil en stof en kunnen zowel met als zonder water gebruikt worden. Omdat de doek positief geladen is, terwijl vuil en stof een negatieve lading hebben, werken de doeken als een soort magneet bij droog gebruik. Een kwaliteitsdoek van Microfibers zal al het vuil en stof aantrekken.

Dit is groot nieuws voor mensen met een allergie! Bij nat gebruik met alleen water worden de doeken fantastische schrobbers die gemakkelijk het hardnekkigste vuil opnemen.



MICROVEZEL ULTRAPRO
De gemengde materialen van de Ultra Doek zijn speciaal ontwikkel voor zeer specifieke doeleinden. De zachte kant van de doek is gemaakt van een weefstructuur die zorgt voor een hoge absorptie en heeft goede poetseigenschappen. De ruwe zijde is gemaakt van nylon en katoen, deze is zeer geschikt voor het verwijderen van vlekken en aangebakken resten op delicate ondergronden zonder te krassen. Aanbevolen voor het reinigen van UltraPlus, UltraPro en Chef Series pannen. Maar is ook geschikt voor het reinigen van de keramische plaat van je fornuis of je RVS gootsteen zonder krassen achter te laten.




MICROVEZEL SPONS (SET VAN 2)
Doordat de spons aan twee kanten te gebruiken is vergroot het de werking van de spons. De spons kan boenen, vet opnemen en ook kleine hoeveelheden vocht opnemen.  De spons is ontwikkeld om vaat en glazen schoon te maken, maar je kunt er ook de auto mee wassen, de keuken boenen of het aquarium schoonmaken. 
De spons bestaat voor 80 % uit polyester en 20 % uit polyamide.







MICROVEZEL STAALDOEKJE
Deze doek is special ontworpen voor het oppoetsen van RSV en ander gladde oppervlaktes. De korte lusjes zijn niet gesplitst zoals bij andere doeken, waardoor de doek weinig absorbeert en dus uitermate geschikt is voor het oppoetsen van metaal. Ideaal voor het oppoetsen van pannen, bestek, metalen koffie en theekannen, de RVS afzuigkap of het fornuis.
Gebruik de doek droog om vochtige oppervlaktes te drogen en tegelijkertijd op te poetsen voor een schitterende glans






MICROVEZEL MULTIDOEKJE
Schoonmaken nat en droog, zonder strepen of resten achter te laten! Door de samenstelling van deze doek kan het extra gemakkelijk schrobben, supergoed absorberen en goed poetsen. En alles op hetzelfde moment! Dit doekje kan voor bijna alles gebruikt worden, van de keuken tot de badkamer. Het helpt om een schone en gezonde leefomgeving te houden.
Als de doek droog is dan zal hij stof opnemen door de elektrostatische lading.








MICROVEZEL GLASDOEKJE
Door de vierkantjes op de doek is deze zeer geschikt om ramen te lappen en blinkende oppervlaktes schoon te maken, zoals spiegels, zonder strepen achter te laten. Het hoge absorbeer vermogen zorgt ervoor dat er geen waterdruppels op je raam achterblijven. 








MICROVEZEL KEUKENDOEKJE
Deze doek kan maximaal absorberen en is daarom perfect om vaat, de wasbak en andere spullen in huis te drogen. Duizenden kleine haakjes geven letterlijk grip om zo de viezigheid op te nemen en het water te absorberen. De doek droogt heel snel!














Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Graag uw mening over mijn blog...