zondag 8 juli 2012

RECEPT : Groene Sangria


Benodigdheden:

1 fles van 1,5 LGini
1 brik van 1 L witte druivensap met citroen
een weinig muntsiroop
een weinig limoncetta
3 groene Granni Smith appels
3 kiwi's
2 limoenen










Bereidingswijze:

Schil de appels en kiwi's met de universele fijnschiller en snij ze daarna in stukjes met de Cuby Chef.
Doe alles in de Pro Baking mengkom van 3 L. Plaats de citrusvruchtenpers in het deksel van de Pro Baking mengkom en pers de limoenen over de appels en kiwi.

Voeg daarna de Gini, het witte druivensap, muntsiroop en de limoncetta toe.

Goed laten koelen in de koelkast en serveren met ijs en een muntblaadje of stukje limoen.

Geweldige dorstlesser voor een warme zomeravond!  Indien u dit alcoholvrij wil serveren, enkel de limoncetta weglaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Graag uw mening over mijn blog...