zondag 8 juli 2012

RECEPT : Aardappelsoep met mascarpone in de MICROPLUS


Benodigdheden:
4 grote bloemige aardappelen
1 teentje look
2 kippenbouillionblokjes
1 ui
1 wit van prei (geen al te grote)
peper/zout
chillipoeder (naar smaak)
heet water
150gr mascarpone
een handvol diepvries erwtjes
eventueel ook een klein blikje maïs (even afspoelen)



Tupperware:

Cubychef – snijplank – micro plus 2,25L – fijnschiller – groentenmes –  keukenmes - lookpers


Bereiding:
• pel de ui met het groentenmes
• schil de aardappelen met de fijnschiller, snij met de cubychef in blokjes
• doe de ui, de aardappelblokjes en met de lookpers geperste look, de bouillionblokjes in de    
  microplus 2,25L
• 10 min. op 900W* ( de aardappel moet doorgaar zijn!)
• mix zeer fijn
• voeg de erwtjes en of maïs bij en zet terug 2 min op 750W
• kruid met peper/zout en chillipoeder en voeg de mascarpone bij
• zet terug 2 min in de microgolf.
• om feestelijk af te werken gebruiken we enkele korianderblaadjes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Graag uw mening over mijn blog...